lauantaina, syyskuuta 18, 2010

Sekalaista treenikirmailuaKeskiviikkona käytiin Hollolan hallilla pikaisissa kontaktitreeneissä. Maralla tein muutaman kerran kontaktit viikonlopun joukkue piirinmestiksiä silmällä pitäen. Essulla tein puomia ensi pari kertaa yksittäisenä ja sen jälkeen putken ja hypyn jälkeen. Teki aika kivasti, joten tästä rohkaistuneena tehtiin pari aata. Otin ensin kerran hihnalla ja sen jälkeen vapaana. Vapaana ekalla kerralla meni alas, muttei oikein hallinnut takapäätään ja valui kokonaan pois alastulolta. Korjasin tämän ja seuraavalla yrityksellä pysähtyi jo ihan kivasti. Sitten vielä pari renkaalle lähetystä, jotka menivät nyt virheittä.

Torstaina oli ryhmätreenit Ojangossa. Pete oli tehnyt mukavan perusohjausta testaavan radan. Alussa oli ensimmäisen hypyn jälkeen kaksi hyppyä vierekkäin niin lähellä toisiaan, ettei siivekkeiden välistä päässyt ohjaamaan. Näiden takana oli yksi hyppy 90 asteen kulmassa, johon koira piti saada irtoamaan kakkoshypyltä. Essu irtosi ihan mukavasti ja muutenkin toimi ihan kivasti. Radalla oli kaksi väärään putken päähän vientiä. Ensimmäiselle tultiin hyvällä vauhdilla suoran takaa ja minulle oli vaikeuksia ajoittaa hidastusta niin että Essun vauhti ei olisi hidastunut. Vikaputkeen ei tässä mennyt kertaakaan, mutta näitä täytyy vielä treenata paljon. Maralla ovat olleet aina vaikeita, joten on jäänyt vähän aivokoppaan muistijälkeä tästä.
Toiselle putkelle tultiin välistävedon kautta ja viimeisellä muutaman kerran jälkeen sain kertaalleen onnistumaan tosi suoraviivaisesti. Radan lopussa oli kunnon loppusuora. Kentän valotolppa oli suoran takana ja tämä selvästi häiritsi Essua ja haki vähän hyppyä, eikä tehnyt normaalin rennosti.

Perjantaina pääsin töistä aikaisemmin ja jouduin hoitelemaan Wilman ringettejoukkueen asioita ja olin tosi uupunut kun aloitimme Korkeavireen treenit. Essu meni ihan hyvin siihen nähden, että en meinannut millään muistaa rataa. Olin huonossa rytmissä putkien jälkeen ja muutenkin jotenkin toivottoman hidas, joka sai Essun kääntyilemään välillä ihan vikasuuntaan. Wilma kuvaili Oilin kanssa ylhäältä toimistokopin katolta hyvin rehvakkaana palautetta antaen. Illalla ruvettiin katsomaan videoita ja oli naurussa pitelemistä, kun Essun rataosuuksien ajan kamera oli paussilla ja taukojen aikana kuvasi. Suurimmassa osassa nauhaa näkyi kaksi harmaata kukkulaa, jotka hetken mietiskelyn jälkeen tunnistettiin Wilman collegehousujen polviksi. Joten tästä treenistä ei jäänyt paljon todistusaineistoa jälkipolville:D

Tänään kävin vielä juoksemassa Maralla kaikki kontaktit ja Essu teki muutaman puomin. Essu menee aika määrätietoisesti puomin päätä kohden ja pystyin ottamaan sivuttain irti jonkun nelisen metriä, eikä tästä hämääntynyt yhtään. Samoin takaaleikkaus ennen puomia meni hyvin. Kerran jätti viimeisen askeleen ottamatta, mutta korjasi kun annoin uuden käskyn. Puomia voi varmaan ruveta ottamaan nyt osana ratatreeniä. Aata tein pari kertaa yksittäisenä ihan ok:sti.

3 kommenttia:

  1. :D on teillä ollut hauska videoilta!

    VastaaPoista
  2. Eikä tässä vielä kaikki viime viikon treeneissä oli kamera mukana, mutta akku jäi keittiön tasolle laturiin.

    VastaaPoista