tiistaina, maaliskuuta 01, 2011

Tehoryhmän Niinun koulutus ja tuparit 1,5 vuotta myöhässä

Viikko sitten viikonloppuna oli Korkevireen hallilla tehoryhmän treenit, kouluttajana Niinu. Radan alussa oli muutamassa kohdassa ongelmia oman sijoittumisen kanssa. Eksyin toistuvasti liian pitkälle ja ajauduin vähän Essun linjalle. Lisäksi taakse työnnön jälkeen olisi pitänyt lähteä suoraan seuraavaa estettä kohden, mutta valutin valssia liikaa siivekkeen suuntaisesti ja Essu teki ihan turhan kaarroksen ja joutui seuraavassa taakse työnnössä huonolle linjalle. Kepeille meno oli haastava, kun putki oli ihan pujottelun takaana. Jouduin kertaalleen näyttämään kepit, jonka jälkee alkoi sujua ihan hyvin. Keppejen jälkeiseen poispäin käännökseen oli tyytyväinen. Kepeiltä en ole tehnyt kuin kerran aikaisemmin yhdessä Soilen treenissä pussiin, mutta onnistui joka kerta. Jatkossa eksyin yhden putken jälkeen ihan väärälle puolelle. Kohta ei ollut mitenkään vaikea, jotenkin vaan ei pää ei pystynyt ymmärtämään, että piti vaan odottaa ja ohjata, eikä valssata tai muuten vaan kaahata. Muuten rata sujui ihan mukavasti. Oikein hyvin sujunut treeni kaiken kaikkiaan.
Videota Niinun koulutuksesta

Mara vietti aikaa Wilman kanssa Herralan Hiltonissa ja palasi kotiin sunnuntaina Wilman ringettepelin jälkeen. Ei vaan ensin meinannut millään uskoa, että Essu ei ollut enää mitenkään antavalla päällä, vaan tikkasi sitä korvaan heti kun yritti vähän lähestyä.

Torstaina oli ryhmätreenissä BAT-hallilla, jossa kouluttajana Tarja. Ratana oli joku valkkuryhmän treeneissä aikasemmin ollut rata. Radan alkupuolella piti leijeröidä yksi hyppy lähettää pussille ja leijeröidä samalla putki, johon koiran pystyi sitten ottamaan pakkovalssilla. Leijeröinneissä ei ollut ongelmia, mutta kun pussille olisi pitänyt tehdä vähän jarrutusta, että saisi käännöksen aikaiseksi putkelle. Ajoituksen kanssa oli vähän ongelmia, mutta sujuin ihan ok:sti muutaman toiston jälkeen. Välistävedot meni ihan hyvin, mutta yksi sylkkäri oli vähän löysä ja en kääntänyt Essua tarpeeksi aikaisin. Pätkissä teon jälkeen sain radan tehtyä nollalla läpi.

Lauantaina olimme varanneet Korkeavireen hallilta 4 tuntia treeniaikaa. Treenamassa olivat Pete, Teemu, Hanna, Pekka, Katja ja Annika. Teemu oli suunnitellut radan, jossa oli muutamia tosi kinkkisiä paikkoja. Puomille lähestyttiin tosi huonosta kulmasta kunnon vauhdilla. En tehnyt puomia vauhdilla, mutta laitoin pallon ylösmenokontaktille ja lähetin muutaman kerran sinne rengaan takaan. Essu meni ihan ok ja hidasti sopivasti niin, että olisi pystynyt puomin turvallisesti suorittamaan. Ennen puomia oli yksi lyhyt esteväli, jossa rima tippui herkästi, mutta tämän Essu klaarasi tosi siististi. Keppien jälkeen piti tehdä poispäinkäännös putkelle, joka oli vähän kauempana kepeistä. Essu kääntyi tosi tiukasti poispäinkäännöksellä, mutta korjasi loistavasti ulospäin ja haki putken. Hyvä Essu, taitava tyttö :D Keskittyminen treeneissä ei ollut ihan parasta mahdollista ja Teemu muistuttikin, että Essun pitää tulla lähelle ilman yliohjausta ja jos se ei tule toimintaa täytyy vahvistaa pallon kanssa.

Treenien jälkeen vietettiin tupareita puolitoista vuotta myöhässä nyyttärimeiningillä peli-illan merkeissä. Kiitokset kaikille pikku-Martoille leipomuksista. Herkkuja oli monenlaisia ja Wii-pelailukin sujuin ihan ilman tappeluita, kilpailuhenkisistä osaanottajista huolimatta. Olipahan tosi mukava ilta. Keväällä täytyy ottaa uudelleen aitatalkoiden merkeissä, joten revanssia odotellessa. Kuvailimme Wilman kanssa pelaajia ja keskittymisen voi lukea jokaisen kasvoilta. Kiitos kaikille superhauskasta illasta ja muistamisesta.


Tosi kova meno wow wow, tiukka etukeno wow wow


Kurppa lentää ihan kanana

Peking meditoi

Tämä kana lentää ...

ja tämä kana laskeutumispuuhissa


2 kommenttia:

  1. Hihii, kaikenlaisia kanoja:) Kiitos kivasta illasta! Tosin vaadin revanssia! Tulen teille joka ilta treenaamaan slalomia.

    VastaaPoista
  2. Hei, hienoja treenejä Essun kanssa. Muuttaiskohan Essu jo meille ;D Noi kuvat on just niin hauskoja, mitä Wiitä pelaamalla voi saadaa :D Ensin ajattelin, että hyppäätte mäkeä, mutta kuvien edetessä en enää ollutkaan varma ;D

    VastaaPoista