keskiviikkona, lokakuuta 13, 2010

Kontakti- ja keppitreeniä sekä möllikisat

Kontakteja ja keppejä on nyt yritetty tehotreenata ja keinutreeni aloitettiin uudelleen, kun puomi on alkanut toimia aika hyvin. Kontaktit on toimineet hyvin ja vauhti on parantunut kun treenaan aina jonkun esteen kautta kontakteja, enkä vain yksittäisenä esteenä. Keppejä on tehty vain pelkästään tai putkelta, nyt treenit ovat sujuneet hyvin. Ehkä on toivoa, että valmistuvat ennen vuotta 2015. Keinu on mennyt myöskin hyvin, täytyy vaan antaa peräkkäin lankku ja koske käskyt. Myös muilla kontakteilla koske käsky täytyy muistaa antaa hyvissä ajoin, näin vauhti säilyy paremmin. Rengasta on myöskin treenattu sangen vaihtelevalla menestyksellä.

Eilen suunnistettiin P-Haun cup-kisoihin. Wilma meni Maralla möllit ja minä Essulla. Mölliradalla oli muutamia tosi lyhyitä estevälejä, jotka vaikeuttivat ohjausta. Puomille tultiin myös vähän vaikeasta kulmasta. Alku lähti hyvin käyntiin ja mielestäni Essu liikkui ihan rivakkaa vauhtia. Puomin alku oli vähän hidas, mutta loppuosa selkeästi parempi. Radalla oli suora putki, josta jatkettin suoraan hypylle ja olin tyytyväinen siihen, että Essu jatkoi suoraviivaisesti hypylle, mutta kääntyi sen jälkeen tosi hyvin. Takaaleikkauksessa ryntäsin Essun linjalle ja tästä tuli kielto. Aa oli tosi hyvä, mutta oma käytökseni kontakteilla vähän hätäinen. Enhän ole tottunut kontakteilla Maran kanssa pysähtelemään, joten tuli vapautettua Essu turhan nopeasti. Wilma vähän eksyi Maran kanssa muutamassa ohjauksessa väärälle puolelle, joka aiheutti ongelmia. Tosin treenejä on takana vasta kahdet ja noilla alimittaisilla esteväleillä Maran ohjaaminen olisi ollut minullekin haastavaa. Parasta tuossa suorituksessa oli, että  se on videolla ja uhkasin laittaa sen youtubeen, jos ei kotityöt ala sujua alta kolmen päivän käskytyksellä. Hahaa olen oikea ihanneäiti ...
Essun möllirata

Tänään kävin Hollolan hallilla ottamassa kontakteja vähän rauhallisemmalla temmolla ja kaikki menivät tosi hyvin. Mara pääsi myöskin juoksemaan kontaktit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti