sunnuntaina, heinäkuuta 31, 2011

Uimista, rippijuhlia, treenausta ja lomailua


Essu iltauinnillaWilman rippijuhlien järjestely ja Essun juoksu ovat häirinneet vähän treenamista, joten ollaan enemmän keskitytty lenkkeilyyn ja uimiseen. Ehdimme kuitenkin käydä pari kertaa treenamassa Korkeavireen hallilla Katjan ja Kokon kanssa. Ekalla kerralla treenattiin ensin kaikki kontaktit , jotka olivat ihan ok. Keinulta lähti pari kertaa ilman lupaa. Nyt kun haetaan lisävauhtia ei paljon kestä sanoa, joten otin vaan uudelleen ja palkkasin oikeista suorituksista. Lisäksi testasin vaikeat umpi- ja avokulmat kepeillä molemmilta puolin. Umpikulma ihan superisti molemmilta puolin, samoin avokulma jos olen itse sisäpuolella. Avokulmaa siten että olen itse ulkopuolella täytyy vielä vahvistaa, siinä teen herkästi lapajättiläisen ja Essu kääntyy toiseen väliin. Lisäksi tein tiukempia leikkauksia kepeillä Katjan palkatessa eteen.
Toisella kerralla tehtiin myöskin ensin kontaktit. Essun katse suuntautui nyt hyvin eteen alas, tämähän on yksi asia mitä treenillä on haettu. Keinu oli ekalla kerralla hyvä, joten maltoin kerrankin jättää siihen. Lopuksi tein muurin takaaleikkauksien ennakointia. Ajoituksen kanssa on vielä ongelmia. Essu lähtee hyvin hypylle, joten pitäisi vielä rohkeammin tehdä ennakointi, jotta kääntyisi ihan muurin reunaa pitkin. Palikat eivät tippuneet kertaakaan, tämä oli sangen positiivista. Kertaalleen Essu pääsi karkaamaan suoraan palkalle ja yritti sitä sitten muutaman kerran peräkkäin välittämättä ohjauksesta tuon taivaallista. Kun huomasi, että Katja kontrolloi palkkaa alkoi taas tehdä normaalisti töitä.
Torstaina käytiin Oilin, Peten ja Wilman kanssa kesäteatterissa Honkalinnassa. Oikein harmiton kesäteatteri esitys olikin. Väliajalla Wilma ja Oili innostuivat valokuvaamaan,  kun Wilma osti rippilahjaksi saamillaan rahoilla uuden objektiivin. Alla muutama otos, kuvaajana joko Oili tai Wilma.Perjantaina kävin tekemässä ihan pikaisen treenin Hollolan hallilla. Hallissa oli trooppisen kuuma, joten tein vaan rengaalla takaaleikkauksia. Essu hakee virheettömästi renkaan joka kerta, joten estevarmuus alkaa renkaallakin olla kohdallaan. Essu reagoi leikkaukseen välittömästi ja tämä aiheuttaa sen että törmäsi renkaan reunaan muutaman kerran vähän ikävästi.
Huomenna alkaa sitten paluu arkeen, kun työt alkaa ja alkavat siinä samalla myös Wilmalla jäät. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti