sunnuntaina, kesäkuuta 05, 2011

Tästähän alkaa tulla tapa

Siis tästä superlaiskasta blogipäivittämisestä. Nyt tarttee vähän ryhdistäytyä.
 Elina kävi kouluttamassa tehoryhmää Pennalassa. Päällimmäisenä jäi mieleen 5 tehtyä kyyhavaintoa viikonlopun aikana. Tosi kuuma viikonloppu ja huomasi.että tuossa säässä Essulle olisi 15 minuutin treeni ollut riittävä. Lopussa hyytyi kyllä tosi paljon. Hyvä treeni kuitenkin kaiken kaikkiaan.
Muutama kolmosen kisa on tullut käytyä ja epävarmuus kontaktin paikasta on selkeästi ollut ongelma. Otan varmaan vähän itsekin painetta asiasta ja Essu  vaistoaa sen. Tämä ei luonnollisesti ainakaan yhtään auta asiaa. Muuten radat ovat olleet ihan siistejä, mutta kontaktin epävarmuus heijastuu koko ratavauhtiin aika paljon. Hyppärit ovat selkeästi rennompia meille molemmille.
Stadigamesissä osallistuttiin vuoden tulokkaaseen, jonka Essu voitti kahdella nollatuloksella. Hyvä Esmeralda!
Stadigamesissä sunnuntain agilityradalla Essu tippui puomilla sivuun. Vallan loistavaa, kun muutenkin tuota epävarmuutta on ollut. Lisäksi yksi rima tippui ja tuli yksi kielto, kun tein niiston huonosti.  Hyppärillä tehtiin nolla, mutta sijoitus supertiukassa kisassa oli kympin korvilla. Radan alkuun olin sangen tyytyväinen, loppua kohden vähän hyytyi, kun ohjaus oli huonompaa.
Essun hyppäri

Kotona olen treenannut puomin alasmenoa olohuoneessa markkerille,kun täytyisi saada minua vähän häivytettyä tuosta kontaktille menosta. Tokottelu on kaivettu naftaliinista vuoden tauon jälkeen. Ollaan treenattu Patarilla jo kolme kertaa. Lähinnä näitä Essun suosikkeja vauhtiliikkeitä eli luoksetuloa, ruutua, noutoa ja kapulan etsimistä. Lisäksi on tehty sivulla oloja jonkin verran, myös kotona. Tänään meillä oli Oilin kanssa treffit Patarilla jo 8.30. Tehtiin ekassa sessiossa sivullaoloja ja yritettiin työstää seuraamista. Tähän seuraamisjuttuun meidän edellinen tokoura päättyi, kun tuntui ettei siitä vaan tule mitään. Imuttamisessa pomppi vaan yläpystyyn herkun perässä ja muutkin vaihtoehdot ei tuntuneet toimivan. Nyt onnistui selkeästi paremmin, vaikka tuskin Essulla vielä mikään lamppu varsinaisesti syttyi. Toisessa treenisessiossa tehtiin sivulla olossa ja paikalla istumisessa häiriötreeniä. Mokia tuli, mutta mielestäni Essu oli harvinaisen pätevä treenikertojen määrään suhteutettuna. Yritti ihan tosissaan tehdä töitä. Lentävät pallot tai naksut olivat selkeästi vaikeimmat. Lopuksi tehtiin vauhtiluoksetulo ja pari ruutua. Seuraamisharjoittelut jatkuvat kotona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti